GameSupport






Sanal dünyanın sorun ve sorularına cevap ve çare olmak ayrıca sanal dünyadaki bütün Oyunculara  ve oyun yöneticilerine  yardım ve destek veren GAME SUPPORT  ÜCRETSİZ Hizmet vermektedir.

Ne gibi Sorunlar ;
-Dilediğiniz sorunu paylasınız her türlü konuda online yardım etmekteyiz 
ÖRNEK : Oyunuma user çekemiyorum ?
ÖRNEK2 : Metin2 server kurmak istiyorum ne yapcam ?
ÖRNEK : Şu dosya eksik link verirmisiniz?
Aklınıza GELCEK HER KONUDA YARDIM ALABILIRSINIZ !!

Bunun gibi AKLINIZA GELEN HERŞEYE ONLİNE ! çözüm bulan ekibimiz 7/24 hizmet vermekteyiz.




Metin2 GM Server QMETİNQ ile Başladı..

Bildiğiniz üzere Dünyada Metin2 Gm server olayını Baslatan tek SERVER sunucu QMETİNQ dur. Kısa zaman icinde yayılan bu olay binlerce pvp serverlerde örnek alındı.
GM Server Projesini başlatmamız sizler icindir bunun sebebi ise serveri olmayan ve gm olmak isteyen arkadaşlarımız icin yapılmıs bir uygulamadır :)



Game Support Hizmete Baslıyor..

Game Support Hizmetine Baslamıstır Bu site neyi kapsıyor diye merak ediyorsunuz Online olarak Oyunlarla ilgili herseyi bu sitede paylasabilir , sorunlarınıza , sorularınıza çözüm bulabilir her türlü paylasımlarınızı yayınlayabilir kısacası Oyun hakkındaki herseyi bu sitede Bulabilirsiniz QMETİNQ ürünüdür. Metin2,Silkroad,Knightonline,CS gibi Online ve Multiplayer Gibi oyunların Server Kurulumunu Bedava yaparak Oyun sahibi yapan bir site düsünün Kendi oyununuzu olusturabiliceğiniz bir Platform.. 



 

Oyun Destek Siteniz sizler icin Açılmıstır Bu sitenin Ama nedir ?

Online Oyunlar , Pc Oyunlar Dünyanın Her yerinde oynanan Populer oyunlar Sanal dünyayı olusturmus bu oyunlar Dünyanın her yerinde oynanıyor Peki Bunun Beraberinde Bu sanal dünyada Çeşitli sorunlar meydana geliyor ..İste Bu noktada GameSupport geliyor .. 


 




Yorumlar

Unknown dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
Teşekür ederiz..