Bir Oyuncunun Olmazsa Olmaz Programlar


Oyun Dünyası İlerledikçe Kaliteli Oyunlar Çıkıyor Malum… Bu Oyunları Oynamak İçin Bilgisayarımızda Sadece Driverlerimizin Kurulu Olması Yetmiyor. Bazı Oyunlar Çok Kaliteli Görüntü Verdiği Ve Gerçek Oyun Zevki Yaşattığı İçin Bilgisayarımızda Bu Oyunları Oynamak İçin Windows ve Başka Yazılımcılar Tarafından Geliştirilen Bir Kaç Temel Programları Burada Anlatacağız.
İlk Olarak Tabiki Driverlerimiz Güncel Olacak Bunun İçin Driver Scanner İsimli Programı Kurup Driverlerinizin Güncel Sürümlerini İndirmeniz Ve Kurmanız Rica Olunur.
DİREXT X SERİSİ
Dirext X Windows Tarafından Geliştirilen Yazılımdır. Eski Oyunlarda Ne Kadar Görüntü Yokluğu Olduğunu Herkez Bilir. Ama Şimdi HD Kalitesinde 3 Boyutlu Oyunlar Çıkmakta İşte Bu Program Oyunların Daha Performanslı Ve Kaliteli Çalışmasını Sağlayan Programdır.
MİCROSOFT .NET FRAMEWORK 4.0
Bu Program Windows Tarafından .net Platformunda Çalışan Oyunlara Girmek İçin Kullanılır. Yani Şöyle Anlatayım Bazı Oyunlara Girerken Farketmişsinizdir. Oyunun Exesine Tıkladığınızda Karşınıza Oyuna Start Ve Ayar Penceresi Gelir İşte Bu Program Aracılığıyla O Pencereyi Açar Ve Oyuna Girmenizi Sağlar. Nasılki Java Platformunda Çalışan Oyunları Çalıştırırken Java Gerekiyorsa .net Platformunda Çalışan Oyunlarıda Bu Programla Çalıştırıyoruz.
WİNRAR
Geldik En Önemli Kısıma Bazı Oyunların Boyutları Çok Büyüktür. Mesela Daha Geçen Çıkan Call Of Duty Black Ops 2 Bu Oyunun Boyutu Tam 16 Gb… Bu Oyunu İnternete Taşırken Bu Program İle Sıkıştırırsak Bu Oyunun Boyutu Dahada Düşer. Siz İndirirkende Eğer Bu Programınız Varsa Yüksek Boyutlu Oyunları Daha Düşük Boyut Olarak İndirebilirsiniz.
STEAM
Bazı Çıkan Oyunlar Steam Platformuna İhtiyaç Duyar En Basiti Medal Of Honor,Call Of Duty Gibi İndirip Kurun Gerekli Programdır.
Bu Programları İndirip Kurduğunuzda Oyunlarda Çıkan Problemler Bir Nebzede Olsa Azalmış Olacaktır.

Yorumlar