Pes 14′te Ne Gibi Yenilikler Olacak


Edge Dergisi Konami Serisinin Çıkacak Olan Pro Evolution Soccer 2014′te Ne Gibi Yenilikler Olacağına Ait Bir Kaç Ayrıntı Verdi.

Bu Ayrıntılar Nelerdir?

1- PES 14 , Metal Gear Solid: Ground Zeroes’te da kullanılacak olan Fox Engine tabanlı yeni bir oyun motoru kullanacak.
2- Yeni oyun motoru kütle merkezli fizikler kullanıyor. Bu Ne Anlama Geliyor?
Bu,vücudun her bölgesi farklı ağırlığa sahip olacak. Oyundaki çarpışmalar da FIFA’dakine benzer şekilde olacak.Yani Toure Messiye Omuz Attığında Topu Sürmeye Devam Edemeyecek Yere Düşecek :) .
PES 2014′te top vücudun çarptığı bölgesine göre tepki verecekmiş. Yani Top Adamın Eline Çarptığında Serbest Vuruş Gelecek. Gerekirse Kart Gösterilecek. Bu Olay Pes 2013′te Yoktu.
3- Oyuncu detayları o kadar üst düzeydeymiş ki her oyuncunun kaşlarının bile birbirinden farklı olacağı söyleniyor.
4- Futbolcuların formaları vücutlarından bağımsız hareket edecek ve ikili mücadelelerde formalar hareket edecek ve koşarken dalgalanmalar olacakmış.
5- Top kontrolünün etkisi şuanki nesilden 3 kat daha fazla, artık daha dinamik bir kontrol sistemi var.(Bu Madde Playstationda Oynayanların Bahanelerini Kısıtlayacak Gibi :D )
6- Oyuncuların mevkileri düzenlenebilecekmiş. Böylece, örneğin defans yaparken bir oyuncu sadece sizin istediğiniz kadar bir alanı savunacak. Yani sağbek’te yer alan bir futbolcu bölgenin tamamı yerine, küçük bir kısmına odaklanabilecek.

Yorumlar