Silkroad Hataları Ve Çözümleri


Kore Firması Olan Joymax Şirketi Tarafından Yapılan MMORPG Oyunudur. Biraz Nazlı Bir Oyundur Benim Deyimimle :D Çünkü En Ufak Bir Değişiklikte Veya Dosya Silmemizde Hemen Hata Vermektedir. Şimdi Birkaç Hatanın Çözümünü Burada Yayınlayacağım.

ERROR HATASI

Bu Hata Oyunun Launcher Ekranı Gelip Starta Tıkladıktan Sonra Gelen Bir Hatadır. Çözümü Yoktur. Oyun Sunucuları Kapalıysa Bu Hata Çıkar.Silkroad’a Ait Mbot İsimli Bottan Girerkende Bazen Bu Hatayı Verir.

THE SERVER İS UNDERGOİNG… HATASI

Bu Hata Oyunla Bağlantı Kurulamaması Anlamına Gelir. Çözümü İse İnternet Bağlantısını Kontrol Etmeniz Gerekir. Veya Oyun Adminleri Servere Check Attığındada Bu Hata İlk Başta Gelmektedir.

??? HATASI

Bu Hata Oyundayken Aniden Karşınıza Çıkar Ve Oyun Kapanır.Nedeni Oyunun Fazla Kasmasıdır. Ekran Kartından Kaynaklanıyor Sanırım. Ekran Kartını Güncellemeniz Ve Directx’in Son Sürümünü Yüklemeniz Önerilir.

C9 HATASI

Bu Hata Oyunun Servere Bağlanamadığını Gösterir. Bunun Nedeni Ya Bilgisayarınızın Firewall Sistemi Oyunu Engelliyor. Yada Oyunda Bug Olduğunu Göstergesidir.
Firewall Sistemine Geçerli İzini Vermek İçin Aşağıdaki Yönergeleri İzleyebilirsiniz:
1-Bilgisayar/Denetim Masası/Windows Güvenlik Duvarı’na Giriyoruz.
2-Sol Taraftan “Bir Programın Veya Özelliğin Windows Güvenlik Duvarını Aşmasına İzin Ver” Seçeneğine Tıklıyoruz.
3-Karşımıza Gelen Yerden Alt Tarafta Başka Programa İzin Ver Butonuna Tıklıyoruz.
4-Karşımıza Programların Listesi Çıkıyor Ordan Sro_client.exe,Silkroad.exe(Varsa Gameguard.des) Seçiyoruz.
5- Ekle Butonuna Tıklıyoruz .Ondan Sonra Tamama Tıklayarak Kapatıyoruz.

C10 HATASI

Bu Hata Aynı Ip’den Farklı Bilgisayarlardan Girerken Çıkan Hatadır. Başka Ip İle Girmeye Çalıştığınızda Bu Hata Gelmeyecektir.

Yorumlar